Produkter för patrick pouyanne (5)

Pasta Rigatoni Ruvidi

Pasta Rigatoni Ruvidi

Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk följeslagare till rika ragù (sugo di carne).
Färska Potatisgnocchi

Färska Potatisgnocchi

Varje land kan ha sitt eget traditionella recept på gnocchi, med olika storlekar, former och ingredienser. Men i Italien, där "gnocchi" skapades för första gången, är det en enkel och läcker pasta gjord på potatis, perfekt för röda såser och ostfondue. En rik och mättande förrätt, en tradition för alla årstider. Våra gnocchi har en mjukhet och konsistens som gör dem lämpliga för alla smaklökar, även de mest känsliga. Idealiska för veganska rätter.
Ravioli Tortelloni Spenat och Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spenat och Mozzarella

Mozzarella- och spenattortelloni erbjuder en kombination av smak och lätthet, idealisk för den som älskar magra fyllningar och söker ett alternativ till klassiska köttfyllda tortelli. Mozzarella, tillsammans med ricotta, ger den perfekta krämigheten och konsistensen för dessa tortelloni, inneslutna i ett grönt spenatpasta.
Pasta Paccheri

Pasta Paccheri

Ursprungligen från regionen Campania i södra Italien, är paccheri korta och breda pastarör med en diameter på cirka 30-40 mm. De serveras ofta med tjocka tomatsåser, som "ragù napoletano". Deras stora storlek och den läckra "al dente"-konsistensen gör dem perfekta för fyllningar som ricotta och spenat, eller andra kreativa alternativ. De släta paccheri passar bra med såser baserade på fisk, krämiga såser och, eftersom de är utan ägg, är de perfekta för veganska såser.
Tonnarelli Pasta

Tonnarelli Pasta

Tonnarelli är en typ av spaghetti som härstammar från Lazio, mycket lik sin kusin från Abruzzo, chitarrucci. De skiljer sig dock åt i några viktiga detaljer: de har en rund tvärsnitt, är något mer grova i konsistensen och tillverkas traditionellt endast med durumvetemjöl och vatten. Deras enkla och rustika smak gör dem perfekta för en klassisk romersk 'cacio e pepe' eller de är idealiska för veganska recept, eftersom de är utan ägg.